Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-18 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 000,01 Kč a máte dopravu ZDARMA na výdejní místa Zásilkovny v ČR i na Slovensku.
  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů
  3. Dotazník SPOKOJENOSTI
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti

Udělujete tímto souhlas pro e-shop www.naukahrou.cz, se sídlem Za Zámeckou zdí 1490, 295 01 Mnichovo Hradiště, IČ 86556215 zastoupený Pavlínou Hruškovou DiS. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovávala následující osobní údaje:

  • emailovou adresu
  • informace o zakoupeném zboží

Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

  • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti

Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

  • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti

Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

  • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Group a.s., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
  • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. Tímto způsobem se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
  • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
  • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
  • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
  • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
  • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
  • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz